Βόρεια Ήπειρος

«Σφραγίζουν» τα σύνορα στους Βορειοηπειρώτες οι Αλβανοί - Τα Τίρανα επαναφέρουν τα «ερυθρά δελτία» - Μας ταπεινώνουν & οΤσίπρας κρύβεται

Ο Ε. Ράμα και το καθεστώς των Τιράνων έχει βαλθεί να κάνει εθνοκάθαρση στον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου. Η Εθνική μεινότητα είαι εμπόδιο στους σχεδιασμούς της Αλβανίας.

Πέρα από το φυλετικό μίσος κατά των Ελλήνων, τα Τίρανα έχουν ένα μακρόπνοο σχέδιο, αυτό της Μ. Αλβανίας. Όσο και να μην θέλουν να το παραδεχθούν, οι κινήσεις τους και οι δηλώσεις τους αυτό δείχνουν.

Το μόνο εμπόδιο οι Βορειοηπειρώτες. Θέλουν μία... καθαρή Αλβανία, χωρίς άλλες μειονότητες στα ενδότερα. Εξάλλου, όπως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ σας έχει αποκαλύψει πολλάκις, η εκτέλεση Κατσίφα δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο εκφοβισμός της μειονότητας ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους.

Δεν τα έχουν καταφέρει, καθώς η υπόθεση τους γύρισε μπόυμεραγνκ, διότι η δολοφονία του εθνομάρτυρα, χαλύβδωσε τους Έλληνες της Β. Ηπείρου. Τα Τίρανα όμως είναι αποφασισμένα για όλα όμως.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ τα λέει όλα.

Μετά τίς ἀπειλές ἀπολύσεων καί τίς πολύωρες διακοπές τῆς ἠλεκτροδοτήσεως στά ἑλληνικά χωριά ἡ ἀλβανική κυβέρνησις εἶναι ἕτοιμη νά ἐπαναφέρει τά «ἐρυθρά δελτία», διά τῶν ὁποίων θά ἐπιβληθεῖ στούς Βορειοηπειρῶτες ἀπαγόρευσις εἰσόδου στήν χώρα καί ἄλλων μετακινήσεων.

Σύσσωμο τό πολιτικό σύστημα τῆς γείτονος ἔχει ἐπιστρατευθεῖ σέ ἕναν ἀγῶνα ἐξοντώσεως τῶν Ὁμογενῶν μας, ὁ ὁποῖος καλλιεργεῖται μέ ἐπιθετικές δηλώσεις καί ἀπειλές προερχόμενες ἀπό ὅλες τίς πτέρυγες τῆς Βουλῆς.

Ἀκόμη καί ὁ ἐπιχειρησιακά ἀνύπαρκτος ἀλβανικός στρατός βγῆκε ἀπό τόν λήθαργο καί ἀπειλεῖ ὅτι μπορεῖ νά ἰσοπεδώσει τήν Ἑλλάδα. Καί ὁμιλοῦμε γιά ἕναν στρατό πού δέν διαθέτει ἐπαρκῆ ἀεροπορία γιά νά ἐλέγχει τόν ἐναέριο χῶρο του. Καί τό ἔργο αὐτό ἀσκεῖται ἐναλλάξ ἀπό τήν Ἑλλάδα καί τήν Ἰταλία, πού ἐπιβαρύνονται καί τό σχετικό κόστος.

Παρ’ ὅλα ταῦτα οἱ Ἀλβανοί προκαλοῦν καί ἐμεῖς σιωποῦμε. Αὐτή εἶναι ἡ «ἰσχυρή Ἑλλάς» τοῦ Ἀλέξη Τσίπρα. Τό μόνο βέβαιον εἶναι ὅτι τά πράγματα θά ὀξυνθοῦν περαιτέρω. Καί ὅσο ἡ Ἀθήνα ἀδρανεῖ οἱ κίνδυνοι ἐντείνονται. Ἀκόμη καί γιά νέα θύματα στά Βορειοηπειρωτικά χωριά προειδοποιοῦν οἱ γνῶστες τῆς καταστάσεως.

Δηλαδή με λίγα λόγια, όπως αποκαλύπτει η αξιόλογη εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, οι Αλβανοί θα σφραγίσουν τα σύνορα σε όσους Βορειοηπειρώτες θέλουν να μπουν στην Αλβανία, ενώ θα απαγορεύσει και τις μετακινήσεις εντός αυτής. Η Αθήνα που είναι; Τι θα κάνει εάν τελικά μπει σε εφαρμογη το σχέδιο των Τιράνων;

Τα Τίρανα που απροκάλυπτα όπως θα σας αποκαλύψουμε θέλουν την Μ. Αλβανία.

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας μετέβη στα Σκόπια και στην «οικογενειακή φωτογραφία» με τους πολιτικούς της αλβανικής μειονότητας στην ΠΓΔΜ σχημάτισαν άπαντες με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό.

Με λίγα λόγια το αλυτρωτικό σύμβολο της Μ. Αλβανίας.

Ο Ιλίρ Μέτα με τον πρόεδρο του σκοπιανού DUI Αλί Αχμέτι, τον πρόεδρο του σκοπιανού κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαφέρι και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι, κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Έλληνα ρωμηού άρχοντα Γεωργίου Καστριώτη, που οι Αλβανοί ισχυρίζονται ψευδώς ότι ήταν Αλβανός.

Δηλώσεις Ιλίρ Μέτα

«Είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Αλβανός πρόεδρος, που βρίσκομαι στα Σκόπια, μαζί με τον αρχηγό της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση –DUI, Αλί Αχμέτι, το πρόεδρο του κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας», Ταλάτ Τζαφέρι και πολλές άλλες προσωπικότητες που συμμετέχουν στον εορτασμό της 110ης επετείου του Συνεδρίου του Μοναστηριού, αυτό το σημαντικό γεγονός για ολόκληρο το αλβανικό έθνος, στο οποίο εντάχθηκαν όλοι οι Αλβανοί με την αλβανική γλώσσα και αλφάβητο που προηγήθηκε της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, και της δημιουργίας του αλβανικού κράτους».

Πρόσθεσε ακόμη:

«Η τιμή σήμερα είναι τους Γκέργκι Φίστα, Λουίτζι Γκουρακούκι, Μιδάτ Φράσερι και όλες τις διακεκριμένες προσωπικότητες εκπροσώπους της οικογένειας Κυριαζή, οι οποίοι σε πολύ δύσκολες συνθήκες κατόρθωσαν να δώσουν στο λαό μας μια εξαιρετική δυναμική ενότητας και ηγεσίας για το μέλλον του έθνους μας», είπε ο πρόεδρος Ιλίρ Μέτα.

Δείτε την εικόνα: 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...