Εθνικά θέματα

Κιλκίς: Αξιωματικοί από την Αίγυπτο και την Κύπρο έκαναν εκπαίδευση στη Νέα Σάντα (Εικόνες)

Τέσσερις αξιωματικοί από την Αίγυπτο, ένας αξιωματικός και ένας υπαξιωματικός από την Κύπρο, έλαβαν εκπαίδευση επί αντικειμένων «Ομάδας Εγγύς Προστασίας», από τις 22 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζώγκου Γεωργίου» στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), η εκπαίδευση εντάσσεται στο πλαίσιο του Κοινού Σχεδίου Δράσης Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου έτους 2024.

Η εκπαίδευση, προστίθεται στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, περιέλαβε αντικείμενα φρούρησης ευπαθών στόχων, σχηματισμούς πεζής συνοδείας, ασκήσεις μάχης ομάδας προστασίας, αντιμετώπιση απειλών με τεχνικές αυτοάμυνας, βασικές αρχές αυτοκινητοπομπών, διαδικασίες άφιξης και αναχώρησης υψηλών προσώπων, βολές φορητού οπλισμού και βολές μάχης ταχείας αντίδρασης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...