Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Η τελετή παραλαβής - παράδοσης του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (Εικόνες)

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού παρέδωσε τα καθήκοντά του στον Αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα, σε τελετή παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια. 

Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. κ. Σεραφείμ, όπου και χοροστάτησε, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, εκπρόσωποι των Αρχηγών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΝ και ΑΣ, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, λοιποί Ανώτατοι Αξιωματικοί, πρώην Υπουργοί, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, Ακόλουθοι Άμυνας και αντιπροσωπείες ξένων κρατών, μέλη της ευρύτερης Ναυτικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.
 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...