Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας

Όπως αναφέρει το focusfm.gr, το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας στη Φλώρινα και επικύρωσε το καταστατικό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σήμερα σκότωσαν την Μακεδονία! Σήμερα η «Ελληνική» δικαιοσύνη αποφάφισε με βούλα να έχουμε δήθεν «Μακεδονική» γλώσσα δήθεν «Μακεδονικά» σχολεία και δήθεν «Μακεδονική» μειονότητα» υπογράμμισε έντονα συναισθηματικά φορτισμένος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται περί προδοσίας!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...