Εθνικά θέματα

Δένδιας: Στο Βουκουρέστι για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ την Τρίτη-Στο επίκεντρο η ενίσχυση της στήριξης στην Ουκρανία

Ο κ. Δένδιας θα παραστεί στη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ (περί ώρα 14:30), στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και οι υπουργοί Εξωτερικών της Σουηδίας και της Φινλανδίας Τομπίας Μπίλστρομ (Tobias Billström) και Πέκα Χααβίστο (Pekka Haavisto) αντιστοίχως.

Οι συζητήσεις αναμένεται να εστιαστούν, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση της πρακτικής στήριξης προς την Ουκρανία. Αναμένεται, επίσης, να υιοθετηθεί δήλωση των υπουργών Εξωτερικών, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος, στο περιθώριο της συνεδρίασης, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να έχει συνάντηση με την Καναδή ομόλογό του Μέλανι Τζολί (Mélanie Joly).

Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντόνιο Βιτορίνο

Νωρίτερα σήμερα Δευτέρα, ο κ. Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το γενικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης Αντόνιο Βιτορίνο, σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και ΔΟΜ, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το' δε το όνειρο ο Τζ. Γιαϊτζί: Έξοδο Τουρκίας από ΝΑΤΟ- Την θέση της θα πάρει Κύπρος & Ισραήλ- Επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές εξελίξεις, που μπορεί να δρομολογηθούν μετά το βέτο της Τουρκίας στην...