Εθνικά θέματα

Δένδιας για τα 2 χρόνια από την υπογραφή της Οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο: Κατοχυρώνουμε τα εθνικά συμφέροντα

Σε μήνυμά του για τη συμπλήρωση δύο ετών από την υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο.

«Δύο χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ με τη φίλη Αίγυπτο. Κατοχυρώνουμε τα εθνικά συμφέροντα. Με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρητησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης, στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας παραθέτει φωτογραφία του με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι από την υπογραφή της Συμφωνίας στις 6 Αυγούστου 2020, στο Κάιρο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache
Κόσμος 0

Με την «όρεξη» έμειναν οι Ινδοί! Το μεταγωγικό που θα τους παρέδιδε τα 3 τελευταία Apache τους έκανε αναστροφή εν πτήσει και επέστρεψε στις ΗΠΑ -Ποιος ο λόγος

Όλα κυλούσαν ομαλά για την παράδοση των τριών τελευταίων επιθετικών ελικοπτέρων AH-64E Apache του ινδικού στρατού,...