Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Τον βάλαμε και σπίτι μας! Ο Ζελένσκι κατηγόρησε την Ελλάδα ότι βοήθησε τη Ρωσία να μεταφέρει πετρέλαιο με δεξαμενόπλοια (Βίντεο)

Προ μηνών τον βάλαμε...σπίτι μας και του δώσαμε βήμα και στην ελληνικη΄Βουλή και σήμερα μας κατηγορεί! Σήμερα το δώσαμε βήμα στο συνέδριο στο Λαγονήσι. 

Ο λόγος για τον ηγέτη της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι που έχει χάσει πια ξεκάθαρα την ψυχραιμία του ειδικά όσο εντείνονται τα σενάρια περί αντικατάστασής του, βίαιης ή μη. 

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, λοιπόν, καταδίκασε τις ενέργειες των ελληνικών εταιρειών που συνεργάζονται με τη Ρωσική Ομοσπονδία. 

https://www.youtube.com/watch?v=Cn0BLPoNrmU

 

Οι ελληνικές εταιρείες παρέχουν τον μεγαλύτερο στόλο δεξαμενόπλοιων για τη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky κατά την ομιλία του στην 26η συνάντηση του Economist (Στιγμιότυπο κάτω)

«Η Ρωσία, παίζοντας με το φυσικό αέριο, κάνει τα πάντα για να χαλαρώσει ο πληθωρισμός και να βιώσει η Ευρώπη τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία αυτό το χειμώνα. Ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή, βλέπουμε πώς οι ελληνικές εταιρείες παρέχουν σχεδόν τον μεγαλύτερο στόλο δεξαμενόπλοιων για τη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου, ενώ από την άλλη ο ρωσικός ενεργειακός πόρος χρησιμοποιείται ως όπλο ενάντια στην Ευρώπη και ενάντια στον οικογενειακό προϋπολογισμό κάθε Ευρωπαίου», είπε ο Ζελένσκι στην εκδήλωση που διοργανώνεται στο Λαγονήσι.!! 

Στο συνέδριο μίλησε και η Γιούλια Τιμοσένκο, πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, σε συζήτηση για το μεταβαλλόμενο πρόσωπο της Ευρώπης

https://www.youtube.com/watch?v=McXAVlEfX0M

 

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δραματικές εξελίξεις! Εκκενώνεται το Κίεβο ενώ ο ουκρανικός στρατός απέτυχε να σταματήσει ρωσική προέλαση-Ρωσικά T-90M θα επιτεθούν με σύμμαχο τον πάγο

Έτοιμο το τουρανικό τάγμα στην Ουκρανία ενω ετοιμάζεται για θρησκευτικό πόλεμο με Ορθόδοξους Ρώσους και “αποστάτες”...