Εθνικά θέματα

Χαρδαλιάς: Επίσκεψη στην έδρα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, επίσκεψη στην έδρα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ), στο στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ», στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον Διοικητή της ΔΔΕΕ, Υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά, για την οργάνωση, την αποστολή, τις τρέχουσες εκπαιδευτικές και επιχειρησιακές δραστηριότητες, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα και την πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης των εγκαταστάσεων της νεοσυσταθείσας Διακλαδικής Διοίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χαρδαλιάς περιηγήθηκε στους χώρους του Στρατηγείου, καθώς και στο συνεργείο του Λόχου Τεχνικού της Μονάδας Υποστήριξης της Διοίκησης, με την ιδιαίτερα σημαντική αποστολή υποστήριξης, παρακολούθησης και συντήρησης του πλωτού και καταδυτικού υλικού όλων των Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και των Μονάδων της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων. Επίσης, συνομίλησε και αντήλλαξε ευχές με στελέχη, με την ευκαιρία των επερχόμενων Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Δεν του γλίτωσε ούτε ο βασιλιάς Αιγέας! Τούρκος συγγραφέας προαναγγέλλει την πρώτη φάση του σχεδίου υπαγωγής των νησιών μας στην τουρκική επικράτεια

“Βρώμικα” παιχνίδια με την ιστορία του Αιγαίου παίζουν οι Τούρκοι και ως γνωστόν η ιστορία εκδικείται