Εθνικά θέματα

Φυλάκιο: Προχωράει ακάθεκτη η νέα δομή, ενώ κάποιοι… εκδίδουν ψηφίσματα!

Ένα δεύτερο μηχάνημα, μια μπουλντόζα, έφεραν στο Φυλάκιο Ορεστιάδας οι άνθρωποι της αναδόχου εταιρείας ΤΕΡΝΑ και έπιασε αμέσως και αυτό δουλειά προχωρώντας την κατασκευή της νέας δομής, με δεύτερο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ χωρητικότητας 240 λαθρομεταναστών. όπως αναφέρει το evros-news.gr.

Την ώρα που η Επιτροπή Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου παραδίδει ψηφίσματα διαμαρτυρίας και επιστολές στον Διοικητή των υπαρχουσών δομών ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ ή στον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη κ.Δαμασκηνού, την ώρα που το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας συσκέπτεται επί 4 ώρες, χωρίς την συμμετοχή του υπουργού προστασίας Τάκη Θεοδωρικάκου, που και πάλι.. σνόμπαρε την τοπική κοινωνία και εκδίδουν ψηφίσματα ζητώντας παύση εργασιών, η κατασκευάστρια εταιρεία που θα εισπράξει 22 εκατ. ευρώ, προχωράει τα έργα.

Το βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη για την σελίδα ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ και την ζωντανή μετάδοση των έργων στο Φυλάκιο που συνεχίζονται κανονικά, για την δημιουργία της νέας δομής. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και αποφασισμένοι να την υλοποιήσουν και απ’ την άλλη κάποιοι ζητούν διαμαρτυρίες με… Savoir vivre, για να μην τους χαρακτηρίσει ο βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Κελέτσης… ακροδεξιούς και γραφικούς.

https://youtu.be/Fr1tp_j8m4s

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ