Εθνικά θέματα

Nέα διαμαρτυρία πορείας από τους Πακιστανούς της Αθήνας

Μια μέρα πριν από την εθνική μας γιορτή, Πακιστανοί οργανώνουν συγκέντρωση μπροστά από την πρεσβεία της αδερφικής σε εμάς χώρας Ινδίας. Αυτοί που η χώρα τους κάνει κοινές ασκήσεις με την Τουρκία και την υποστηρίζει σε όλα τα θέματα εναντίον μας, έχουν το θράσος κόντρα στα συμφέροντα της χώρας που τους φιλοξενεί, να κάνουν τέτοια πορεία για το …Κασμίρ, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Μια μέρα πριν από την εθνική μας γιορτή, Πακιστανοί οργανώνουν συγκέντρωση μπροστά από την πρεσβεία της αδερφικής σε εμάς χώρας Ινδίας. Αυτοί που η χώρα τους κάνει κοινές ασκήσεις με την Τουρκία και την υποστηρίζει σε όλα τα θέματα εναντίον μας, έχουν το θράσος κόντρα στα συμφέροντα της χώρας που τους φιλοξενεί, να κάνουν τέτοια πορεία για το …Κασμίρ !

Δεν φταίνε αυτοί, αλλά αυτοί που τους έδωσαν την άδεια για την πορεία. Δηλαδή οι Έλληνες θα κάνουν παρελάσεις με απίστευτους περιορισμούς, αλλά οι Πακιστανοί θα κάνουν κανονικά την πορεία τους. Προφανώς ο κορόνας κολλά μόνο στους Έλληνες, ενώ οι Πακιστανοί είναι στο απυρόβλητο !

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ