Εθνικά θέματα

Υπερήφανη η χώρα για την ομάδα των Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων-Αργυρό μετάλλιο για τρίτη συνεχή χρονιά (Βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη αλλά η τρίτη συνεχής χρόνια που η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) κατακτά το Αργυρό μετάλλιο στην άσκηση του Βρετανικού Στρατού Cambrian Patrol, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις τεράστιες δυνατότητες και το βαθμό ετοιμότητας που διαθέτουν οι Εθελοντές.

 Οι εθελοντές έφεδροι αποτελούν το παράδειγμα της φιλοπατρίας και της ομαδικότητας που δεν χώρα εγωισμούς, και που κάνει τους Έλληνες να νιώθουν ασφάλεια, περηφάνεια αλλά και ηθική ικανοποίηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ώρα της απονομής και η επίδοση αναμνηστικής πλακέτας για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης από την λέσχη προς τον επικεφαλής Αξιωματικό της διοργάνωσης.

Δείτε εδώ το βίντεο

Η ΛΕΦΕΔ - Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων εφέδρων αξιωματικών και οπλιτών, Ελλήνων πολιτών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ αυτών αναπτυχθέντων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας σχέσεων, δεσμών και ιδεών και ιδίως η καλλιέργεια του εθελοντισμού, της φιλοπατρίας, της πειθαρχίας και του αλτρουισμού επ’ ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής αμύνης της Πατρίδας. Αν και η ΛΕΦΕΔ - Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 2006, τα ιδρυτικά της μέλη συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1993 και έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχα προϋπάρχοντα σωματεία. Μέλη της ΛΕΦΕΔ μπορούν να γίνουν όσοι είναι εν ενεργεία στελέχη ή έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας (ΕΣ, ΠΝ, ΠΑ, ΕΛΑΣ, ΛΣ, ΠΣ κλπ). 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Μέγα κάζο! Οι Ρώσοι “καρφώνουν” την Άγκυρα: Οι Τούρκοι δεν μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τους πυραύλους S-400 κατά της Ελλάδος

Ρώσοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί από τουρκικής πλευράς, οι πιθανοί λόγοι για την έλλειψη...