Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Πρέσβης Παλαιστίνης - ''Είμαστε απογοητευμένοι από την στάση της Ελλάδας''!

Τεράστιο θράσος από τον τον πρέσβη της Παλαιστίνης, ο οποίος τα ''χώνει'' στην Ελλάδα, που δεν στηρίζει την Χαμάς!  

«Είμαστε προβληματισμένοι και βαθιά απογοητευμένοι από τις τελευταίες δηλώσεις του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του παλαιστινιακού άμαχου λαού.

https://www.youtube.com/watch?v=dzqeS2wTYs4&t=8s

Περιμέναμε από την Ελλάδα «το λίκνο της δημοκρατίας» μια υποστηρικτική δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της, για τους Παλαιστινίους που διαμαρτύρονταν ειρηνικά ενάντια στις απειλές εξόντωσης και τις συνεχείς επιθέσεις των ένοπλων αποίκων στην Ιερουσαλήμ καθ ‘όλη τη Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα και τον Μήνα του Ραμαζανιού καθώς και οι Ισραηλινές απόπειρες εθνοκάθαρσης εναντίον των Παλαιστινίων κατοίκων της γειτονιάς Sheikh Jarrah στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και των βάναυσων επιθέσεων εναντίον του λαού μας στη Γάζα.

Ο λαός μας αντιστέκεται στη βίαιη ισραηλινή κατοχή ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έκανε ο ελληνικός λαός στη μακρά ιστορία του σύμφωνα με το διεθνές και ανθρωπιστικό δίκαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ας είμαστε σαφείς, το Ισραήλ δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του, αλλά υπερασπίζεται την αποικιακή επεκτατική κατοχή του.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον αδελφό ελληνικό λαό που στέκεται πάντα δίπλα μας υπερασπιζόμενος τις αρχές της ελευθερίας, της αυτοδιάθεσης και της δημοκρατίας». 

H προσέγγιση Τουρκίας-Παλαιστινιακής Αρχής δεν αποτελεί έκπληξη. Η Άγκυρα πλέον έχει ενεργοποιήσει κάθε μέσο για την ολοκληρωτική υποβάθμιση της Ελλάδας στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο δρόμος της διπλωματίας και της συζήτησης δεν είναι ο κατάλληλος όσο αφορά τα ελληνοτουρκικά, αλλά απαιτούνται πράξεις και δράσεις που θα εξαλείψουν κάθε απειλή από το "γείτονα" και "σύμμαχο στο ΝΑΤΟ".
 
Η "ψυχραιμία" που επικαλείται συνεχώς η ελληνική διπλωματία δεν είναι τίποτα άλλο παρά έλλειψη αποφασιστικότητας για την ορθή υπεράσπιση των Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. 

Μαζί με το Ισραήλ, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν άξονα, που θα ''βυθίσει'' τα σχέδια της Άγκυρας!

https://www.youtube.com/watch?v=Hak1wLK3ohU&t=4s

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ