Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

''Πόλεμο'' στη Σ.Αραβία κήρυξαν στελέχη των Δημοκρατικών: ''Να τιμωρηθεί ο Μπιν Σαλμάν''

Περίεργα παιχνίδια παίζουν ορισμένα στελέχη των Δημοκρατικών, όπου μαζί με τον Ερντογάν και τα τουρκικά λόμπι στις ΗΠΑ, προσπαθούν να ''σπάσουν'' τον άξονα Ελλάδας-Σ.Αραβίας. 

Πως θέλουν να το κάνουν αυτό; Με κυρώσεις. Στόχος του να ''χτυπήσουν'' οικονομικά το Ριάντ και τον Μπιν Σαλμάν. Θέλουν με λίγα λόγια να φέρουν σε δύσκολη θέση την Σ. Αραβία και να την ''στριμώξουν''.  

Η μουσουλμάνα Δημοκρατική και φιλότουρκη Ομάρ Ιλχάν έχει πάρει ''πάνω'' της το όλο θέμα. Μην ξεχνάμε πως είναι από την Σομαλία, μία χώρα που συνεργάζεται με την Άγκυρα. Η μουσουλμάνα βουλευτίνα διατηρεί από το 2017 περίεργες επαφές με την κυβέρνηση Ερντογάν. Τον Φεβρουάριο του 2017, η Ομάρ επισκέφθηκε την Τουρκία για να μιλήσει στη Διεθνή Διάσκεψη Υπερασπιστών των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αμερικανο-σομαλή βουλευτίνα μάλιστα,  συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τουρκο-Αμερικανικής Συντονιστικής Επιτροπής, που είναι ξάδελφος του Ερντογάν, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, τον Σεπτέμβριο του 2019 και πήρε μια μικρή δωρεά 1.500 δολ. 

Η συνέντευξη-''βόμβα'' που παραχώρησε


Η Ομάρ Ιλχάν, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη για την πρωτοβουλία της κατά της Σ. Αραβίας. Γιατί θέλει κυρώσεις; Για την δολοφονία Κασόγκι! Από πίσω όμως κρύβονται άλλα συμφέροντα. Εδώ το ηχητικό.  

 

Τι δήλωσε:   


 
''Είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε κάθε λεπτό, ότι ο Mohammed bin Salman, παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν τιμωρούμε μόνο εκείνους που συμμετέχουν στην δολοφονία. Τιμωρούμε επίσης εκείνους που πληρώνουν δολοφόνους. Υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Mohammed bin Salman διέταξε τη δολοφονία του Jamal Khashoggi. Αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα μαζί του. Θα κάνουμε τα πάντα στους ανθρώπους που διέταξε να δολοφονήσει τον Khashoggi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλές χώρες στη Μ. Ανατολή βρίσκονται σε αναταραχή. Υπάρχει το ζήτημα της Παλαιστίνης, της Υεμένης, υπάρχει πρόβλημα στο Ιράκ, πρέπει να βοηθήσουμε αυτές τις χώρες'', ανέφερε. 

 Βέβαια, ούτε λόγος για τις προκλήσεις της Τουρκίας. Ελπίζουμε πως ο φιλέλληνας Μενέντεζ, θα ''μπλοκάρει'' κάθε πρωτοβουλία της Ιλχάν. Η συμμαχία με την Σ. Αραβία ενοχλεί πολλούς.  

Kαι όλα αυτά, την στιγμή που συνεχίζονται οι ασκήσεις μεταξύ Ελλάδας και Σ. Αραβίας, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. 

https://twitter.com/defensearab/status/1371062159837384706https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1371053461710721024

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ