Εθνικά θέματα

Δείτε σε βίντεο μετανάστες να σουλατσάρουν ανενόχλητοι σε Αλεξανδρούπολη, Μεγάλο Δέρειο

Το lockdown που έχει επιβληθεί ως τα τέλη Νοεμβρίου μπορεί να απαγορεύει την κυκλοφορία  και χρειάζεται να δικαιολογήσει κάποιος την παρουσία του εκτός σπιτιού με έγγραφα ή SMS, αλλά οι λαθρομετανάστες… βολτάρουν ανενόχλητοι σε όλο τον Έβρο.

Στα δυο ΒΙΝΤΕΟ από το χωριό Μεγάλο Δέρειο, στον ορεινό όγκο του Σουφλίου και στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, δείχνουν ομάδες να κινούνται στον δρόμο και η αστυνομία να παραμένει άφαντη. Θα σκέφθηκαν οι άνθρωποι να μιμηθούν το… ΚΚΕ που επίσης έκανε ότι ήθελε χθες στο κέντρο της Αθήνας. Πάντως τα συγκεκριμένα πλάνα είναι πριν τις 9 το βράδυ που απαγορεύεται εντελώς η κυκλοφορία και μόνο κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και για ειδικούς λόγους. Άλλωστε δεν χρειάζονται αυτά τα ΒΙΝΤΕΟ για να επιβεβαιωθεί ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης έχει χάσει τον έλεγχο στον συγκεκριμένο τομέα και η κατάσταση έχει ξεφύγει,όπως αναφέρει το evros-news.gr.

Στο πρώτο ΒΙΝΤΕΟ από το Μεγάλο Δέρειο, μια ομάδα άνω των 10 ατόμων κινείται μέσα στο χωριό. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν στο Evros-news.gr ότι άλλες 10 ομάδες τουλάχιστον, δηλαδή πάνω από 50 λαθρομετανάστες, πέρασαν αυτές τις ώρες από το χωριό τους.

Στο δεύτερο ΒΙΝ ΤΕΟ από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αλλοδαποί κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες με μικρά παιδιά. κινούνται στους άδειους από αυτοκίνητα και πολίτες δρόμους της πόλης, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τηρούν τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Υ.Γ: Ελπίζουμε και αυτή την φορά ο ανταποκριτής της ακροαριστερής “Εφημερίδας των Συντακτών” Αντώνης Τελόπουλος, Διευθυντής παράλληλα και της  ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, να αναφερθεί στο… ακροδεξιό Evros-news.gr που αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα της παρουσίας λαθρομεταναστών στον Έβρο και… χαλάει το έργο των διαφόρων ύποπτων ΜΚΛΟ που ασχολούνται με τον ερχομό τους στην Ελλάδα και την προώθηση τους στο εσωτερικό της χώρας ή την Ευρώπη. Για μας άλλωστε είναι ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ να μας κατηγορεί η “Εφημερίδα των Συντακτών” που είναι γνωστό ότι υιοθετεί  συχνά την πιο μαύρη Τουρκική προπαγάνδα για νεκρούς λαθρομετανάστες τον Μάρτιο στον Έβρο και για επαναπροωθήσεις από τις ελληνικές αρχές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ