Καμένα Βούρλα
Εθνικά θέματα

Καμένα Βούρλα: Διαμαρτυρία κατά μεταναστών - Έκλεισαν την εθνική οδό

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατοίκων των Καμένων Βούρλων για τους ασυνόδευτους ανήλικους που έχουν μεταφερθεί στην περιοχή. Την Παρασκευή έκλεισαν την εθνική οδό διαμαρτυρόμενοι για τους μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στα Καμένα Βούρλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή την ώρα είναι κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ πριν δημιουργήθηκε ένταση όταν απέκλεισαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Υπάρχουν μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε επίσης ένταση έξω από το ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει 39 ασυνόδευτοι ανήλικοι από τρίτες χώρες. Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας ανέφεραν πως γύρω στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης (24/9) κάποιοι από τους ανήλικους φέρεται να αντέδρασαν γιατί δεν μπορούν να βγουν έξω από το ξενοδοχείο και κάποιοι εξ αυτών πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους κατοίκους που παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το χώρο τους. Προκλήθηκε ένταση, ενώ αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο δεν επέτρεψε να επεκταθεί το επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο από τα Καμένα Βούρλα, όπως καταγράφηκε από τους κατοίκους:

Το πρωί της Παρασκευής στην ενημερωτική εκπομπή του open ο υπουργός Νότης Μηταράκης κατηγόρησε ευθέως τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων και τον Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, ότι εμπόδισαν την το φορτηγό με το φαγητό και τις κουβέρτες για τα ασυνόδευτα παιδιά, τα οποία θέλησαν να βγουν εκτός ξενοδοχείου για να προμηθευτούν φαγητό. Χαρακτήρισε ακραία τη συμπεριφορά τους και μοναδική στο σύνολο της χώρας που υποδέχτηκε εκατοντάδες ανήλικα παιδιά.

Δείτε το βίντεο με την κόντρα Μηταράκη - Συκιώτη στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος»

GALLERY

Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ