Εθνικά θέματα

Οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων παίζουν το «Μακεδονία Ξακουστή» και καθηλώνουν τον κόσμο (βίντεο)


Στο πόδι βρίσκεται από χθες το πρωί η Θεσσαλονική για τον τριπλό εορτασμό της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, της Απελευθέρωσης της πόλης, αλλά και της Επετείου του "ΟΧΙ", για την οποία θα πραγματοποιηθεί μεγάλη στρατιωτική παρέλαση παρουσία του ΠτΔ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων χθες χιλιάδες Θεσσαλονικείς κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης απολαμβάνοντας τον υπέροχο καιρό, αλλά και τις διάφορες εκδηλώσεις.

Στην πόλη βρίσκονται οι μπάντες των τριών όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων που με τις μουσικές τους δίνουν ξεχωριστό κλίμα.

Μάλιστα, και οι τρεις μαζί έπαιξαν το «Μακεδονία Ξακουστή» αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα.

Παρόντες ήταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες από το Life-Events.gr:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι