Εθνικά θέματα

«ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ» : Καμπάνια στο διαδίκτυο συλλέγει υπογραφές από όλο τον κόσμο

προσ
Καμπάνια ώστε να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους των ελληνικών νησιών για την προσφορά τους στο προσφυγικό έχει ξεκίνησε στο διαδίκτυο, όπου μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω 32.000 υπογραφές από όλο τον κόσμο.
«Δώστε την ψήφο σας για να λάβουν οι Έλληνες νησιώτες το Νόμπελ Ειρήνης για τη βοήθειά τους στους πρόσφυγες» επισημαίνεται στη σελίδα avaaz.org όπου  συγκεντρώνονται υπογραφές.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι:

«Oι κάτοικοι των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο (και πολλοί άλλοι που φθάνουν εκεί από όλο τον κόσμο, μέλη ΜΚΟ και Έλληνες της διασποράς) κάνουν κάθε τι δυνατό για να βοηθήσουν τους Σύρους πρόσφυγες και να αισθανθούν πιο άνετα, παρά το γεγονός ότι και οι ίδιοι έχουν ελάχιστα να προσφέρουν λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει τη χώρα εδώ και χρόνια. Δείχνουν και εφαρμόζουν στην πράξη τις χριστιανικές αρχές αλλά και το φιλότιμο, την αγάπη, το σεβασμό και τη φιλοξενία σε αυτούς τους ανθρώπους που τους είναι παντελώς άγνωστοι. Οι πράξεις και οι θυσίες τους δεν περνούν απαρατήρητες καθώς συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη παγκόσμιας ειρήνης και της επίτευξης σταθερότητας και αποτελούν παραδείγματα αγάπης για όλο τον υπόλοιπο κόσμο που θα μπορούσαν να μάθουν από αυτές τις πράξεις».

Καταγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ