Τεχνολογία

Η εστίαση στο Τόκιο σε άλλο level: Ρομποτικό προσωπικό σερβίρει φαγητό και ποτό

Η εστίαση στο Τόκιο βρίσκεται ήδη πολλά χρόνια μπροστά, όπου ένα μοναδικό ρομποτικό προσωπικό σερβίρει φαγητό και ποτό. Η δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου Maz Green, γνωστή για την παρουσία της στο Instagram και το TikTok με το «Where To Find Me», επισκέφθηκε πρόσφατα αυτό το εξαιρετικό καφέ, προσφέροντας μια ματιά σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία και η φιλοξενία συγκλίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιδέα είναι τόσο συναρπαστική όσο και πρωτοποριακή. Στο Dawn Avatar Robot Café, το προσωπικό αποτελείται από ρομπότ, το καθένα από τα οποία ελέγχεται εξ αποστάσεως από άτομα, επιτρέποντάς τους να παραμείνουν συνδεδεμένα με την κοινωνία και να συμμετέχουν στο εργατικό δυναμικό.

Στο εσωτερικό του, ανακάλυψε μια ομάδα 70 μελών του προσωπικού που εργάζονται ως χειριστές ρομπότ. Η καφετέρια διαθέτει περίπου 10 ρομποτικούς σερβιτόρους , ένα ρομπότ-μπαρίστα, ένα ρομπότ-μπάρμαν και πολλά ρομπότ-μινιατούρες διάσπαρτα σε όλο το χώρο. Ωστόσο, τα ανθρώπινα μέλη του προσωπικού ήταν παρόντα για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, να βοηθούν τους πελάτες με τις παραγγελίες τους και να προετοιμάζουν τα ποτά και τα γεύματα.

Τα ίδια τα ρομπότ είναι εξοπλισμένα με τη δυνατότητα να συνομιλούν με τους πελάτες. Μπορούν να μιλούν και να αλληλεπιδρούν, χάρη στις κάμερες, τα μικρόφωνα και τα ηχεία που είναι εγκατεστημένα. Τα ρομπότ μπορούν επίσης να εκτελούν απλές κινήσεις, όπως να γνέφουν το κεφάλι τους ή να σηκώνουν τα χέρια τους, χρησιμοποιώντας τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή