Τεχνολογία
Ενημερώθηκε στις:

Το είδαμε και αυτό! Πυροσβέστες βοηθούν ρομποτικούς ντελιβεράδες

Το να δει κάποιος ρομποτικούς ντελιβεράδες είναι από μόνο του κάτι σπάνιο και εντυπωσιακό, αλλά ακόμα πιο σπάνιο είναι να καταγραφεί σε βίντεο η προσπάθεια πυροσβεστών να βοηθήσουν τα ρομποτικά οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ρομπότ παραδόσεων της αλυσίδας super market Co-op στο Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου λοιπόν, συνέχιζαν τις παραδόσεις τους στους σωστά διαμορφωμένους δρόμους της πόλης, όταν είδαν το μονοπάτι τους να εμποδίζεται από πυροσβεστικά οχήματα τα οποία έσβηναν εκείνη τη στιγμή κάποια πυρκαγιά. Οι μάνικες των πυροσβεστών μπέρδεψαν τα ρομπότ, τα οποία βρέθηκαν σε σύγχυση.

 

Δύο πυροσβέστες λοιπόν ήρθαν προς βοήθειά τους, σηκώνοντάς τα και μετακινώντας τα πάνω από τα εμπόδια. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανάρτησε στο X το σχετικό βίντεο, ζητώντας συγγνώμη από την Co-op, σχολιάζοντας πως ελπίζει να μην είχαν πολλές καθυστερήσεις οι παραδόσεις. Πρόσθεσε επίσης πως η πυρκαγιά ήταν υπό έλεγχο και οι συγκεκριμένοι πυροσβέστες δεν απασχολούνταν ενεργά εκείνη τη στιγμή με την κατάσβεσή της.

Η Co-op απάντησε ευχαριστώντας τους πυροσβέστες για τη βοήθεια.

Στην ευρύτερη περιοχή του Cambridge δραστηριοποιούνται ρομπότ παραδόσεων τα οποία καλύπτουν περίπου 12.200 κατοικίες, φέρνοντας στην πόρτα του σπιτιού ψώνια σε λιγότερο από μία ώρα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...