Τεχνολογία
Ενημερώθηκε στις:

Twitter: Ο Μασκ θέλει να καταργήσει το «μπλοκ» - Έντονες αντιδράσεις απο Apple και Google

Τέλος σε μια μεγάλη απόλαυση των χρηστών του Twitter, να μπλοκάρουν ο ένας τον άλλο, θέλει να βάλει ο Έλον Μασκ, γιατί, όπως λέει, «δεν έχει νόημα».

Οι χρήστες μπορούν να αποκλείσουν άλλους χρήστες από το να διαβάσουν τα μηνύματά τους ή τους ακολουθήσουν.

Σε μήνυμά του στο X (πρώην Twitter) ο Μασκ έγραψε ότι ο αποκλεισμός των λογαριασμών «θα καταργηθεί, γιατί δεν έχει νόημα». Ωστόσο, θα παραμείνει η λειτουργία για τα προσωπικά μηνύματα, όπως και η λειτουργία της σίγασης (mute) όπου απλά δεν ενημερώνεται ένας χρήστης για τις αναρτήσεις του άλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μασκ από την στιγμή που αγόρασε το Twitter το 2022 περιέγραφε τον εαυτό του ως απόλυτο υπερασπιστή της ελευθερίας του λόγου. Ωστόσο, όπως σημειώνει ο Guardian, η ποσότητα του λόγου μίσους και του αντισημιτικού λόγου έχει αυξηθεί.

Αλλά αυτή η κίνηση για το μπλοκάρισμα μπορεί να φέρει το X σε αντιπαράθεση με τη Apple και το Google, γιατί και αι τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα (App Store και Google Play) ζητάνε από τις εφαρμογές να δίνουν τη δυνατότητα να αποκλείουν περιεχόμενο και χρήστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...