Τεχνολογία

Πρώην υπάλληλος της Apple πούλησε σφραγισμένο το original iPhone σε εξωφρενική τιμή!

Πριν από περίπου έναν μήνα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι μία γυναίκα που κρατούσε το Original iPhone σφραγισμένο από το 2007 και το πούλησε για ένα αστρονομικό πόσο. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε ακόμη μία είδηση, αυτή τη φορά από έναν πρώην υπάλληλο της εταιρίας, ο οποίος πούλησε το εν λόγω τηλέφωνο σε εξωφρενική τιμή.

Η δημοπρασία έγινε από το Rrauction.com και το iPhone βρισκόταν στο κουτί του σφραγισμένο εδώ και 16 χρόνια (όταν κυκλοφόρησε το τηλέφωνο από την Apple), με όλα τα παρελκόμενά του. Ο πρώην υπάλληλος της εταιρίας είχε στην κατοχή του δύο τηλέφωνα με αποτέλεσμα το ένα να μην το ανοίξει ποτέ και το πούλησε σήμερα για 54,904 δολάρια -περίπου 51,000 ευρώ-.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η περιγραφή της δημοπρασίας έλεγε τα εξής:

Ένα γνήσιο iPhone της Apple, στο κουτί του σφραγισμένο. Μοντέλο Α1203 MA712LL/A (8 GB). Στις εικόνες υπάρχουν πραγματικές φωτογραφίες του τηλεφώνου. Συνοδεύεται από τσάντα της τότε AT&T και φυλλάδιο σχετικά με τα προγράμματα και την ενεργοποίηση του iPhone.

Ο πωλητής σημείωσε ότι αγόρασε αυτό το τηλέφωνο κατά την κυκλοφορία του το 2007, αλλά έλαβε επίσης ένα μέσω της εργασίας του ως υπάλληλος της Apple. Επομένως, αυτό το τηλέφωνο δεν το άνοιξε ποτέ.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά και ατσάλι”: “Έσβησαν από τον χάρτη” αποθήκη πυρομαχικών της “Λεγεώνας των Ξένων” – Yπόστεγο με drones και αμερικανικό ραντάρ AN / TPQ-37

Επιχειρησιακή προετοιμασία από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε περίπτωση επιθετικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Ψήνεται" κλιμάκωση! “Μακελειό” για Aμερικανούς από ιρανικό drone στη Συρία-Απάντηση των ΗΠΑ με σφοδρές αεροπορικές επιδρομές

Η επίθεση και η απάντηση των ΗΠΑ απειλούν να ανατρέψουν τις πρόσφατες προσπάθειες για αποκλιμάκωση των εντάσεων στην...