Τεχνολογία

Πρώην υπάλληλος της Apple πούλησε σφραγισμένο το original iPhone σε εξωφρενική τιμή!

Πριν από περίπου έναν μήνα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι μία γυναίκα που κρατούσε το Original iPhone σφραγισμένο από το 2007 και το πούλησε για ένα αστρονομικό πόσο. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε ακόμη μία είδηση, αυτή τη φορά από έναν πρώην υπάλληλο της εταιρίας, ο οποίος πούλησε το εν λόγω τηλέφωνο σε εξωφρενική τιμή.

Η δημοπρασία έγινε από το Rrauction.com και το iPhone βρισκόταν στο κουτί του σφραγισμένο εδώ και 16 χρόνια (όταν κυκλοφόρησε το τηλέφωνο από την Apple), με όλα τα παρελκόμενά του. Ο πρώην υπάλληλος της εταιρίας είχε στην κατοχή του δύο τηλέφωνα με αποτέλεσμα το ένα να μην το ανοίξει ποτέ και το πούλησε σήμερα για 54,904 δολάρια -περίπου 51,000 ευρώ-.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η περιγραφή της δημοπρασίας έλεγε τα εξής:

Ένα γνήσιο iPhone της Apple, στο κουτί του σφραγισμένο. Μοντέλο Α1203 MA712LL/A (8 GB). Στις εικόνες υπάρχουν πραγματικές φωτογραφίες του τηλεφώνου. Συνοδεύεται από τσάντα της τότε AT&T και φυλλάδιο σχετικά με τα προγράμματα και την ενεργοποίηση του iPhone.

Ο πωλητής σημείωσε ότι αγόρασε αυτό το τηλέφωνο κατά την κυκλοφορία του το 2007, αλλά έλαβε επίσης ένα μέσω της εργασίας του ως υπάλληλος της Apple. Επομένως, αυτό το τηλέφωνο δεν το άνοιξε ποτέ.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η Τουρκία «έγραψε» εκεί που ξέρει την Ελληνική Ρηματική Διακοίνωση απογείωσε το ΚΑΑΝ και έκλεισε την περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Χίου

Νέες παράνομες Τουρκικές NAVTEX συνεχίζουν να θέτουν θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών και κλείνουν την καρδιά του...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταλήφθηκε η Παμπιέντα και προχωρούν στο Κουράχοβο οι Ρώσοι-Αμερικανός Συνταγματάρχης: Μέχρι τον Σεπτέμβριο τελειώνουν όλα στην Ουκρανία (Βίντεο)

Εισήλθαν οι Ρώσοι στο Κουράχοβο μετά την Μαρίνκα ενώ η Πολεμική τους Αεροπορία ισοπεδώνει ουκρανικές δυνάμεις στο...