Τεχνολογία

Aυτό είναι το πιο σπάνιο προϊόν της Apple που δεν μπορείς να αγοράσεις

Στις μέρες μας είναι σπάνιο κάποιος να εργάζεται καθ’ όλη την εργασιακή σταδιοδρομία σε έναν εργοδότη.
 

Πιο σπάνιο είναι επίσης να κάνει ο εργοδότης ένα αναμνηστικό δώρο στον εργαζόμενο που μένει στην ίδια εργασία πολλά χρόνια, Αν, όμως, ο εργοδότης είναι η Apple, τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Όπως αναφέρει και το businessinsider. com, υπάρχει ένα σπάνιο προϊόν που έχουν -λίγοι- εργαζόμενοι της Apple, και το οποίο δεν μπορεί κανείς να αγοράσει. Για την ακρίβεια του απονέμεται ως δώρο, αν φτάσει τα 10 χρόνια υπηρεσίας στην Apple.

O YouTuber DongleBookPro, όμως, αποκάλυψε αυτό το σπάνιο προϊόν της Apple. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εργαζόμενοι της Apple που συμπληρώνουν 10 χρόνια εργασίας στην εταιρεία, παίρνουν ως δώρο μια αναμνηστική πλακέτα από αλουμίνιο, η οποία φέρει το διάσημο λογότυπο με το μήλο, μαζί με μία υπογεγραμμένη επιστολή από τον CEO, Tim Cook.

O μεγάλος κύβος είναι φτιαγμένος από το ίδιο αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στα εμπορικά προϊόντα της Apple, όπως το iPhone. Στην μπροστινή πλευρά δεσπόζει το logo της Apple, ενώ στο πλάι είναι γραμμένος ο αριθμός 10, το όνομα του εργαζόμενου και η ημερομηνία στην οποία συμπλήρωσε μία δεκαετία στην εταιρεία.

Μέσα στο ιδιαίτερα προσεγμένο κουτί, το οποίο θυμίζει τις συσκευασίες των προϊόντων της Apple, βρίσκεται και το σημείωμα από τον Cook.

«Συγχαρητήρια που έφτασες σε αυτό το ορόσημο. Η δουλειά που έχεις κάνει, οι προκλήσεις που έχεις συναντήσει και οι ανακαλύψεις που έκανες δυνατές — όλα αποτελούν μια βαθιά και διαρκή συμβολή στην αποστολή της Apple να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Εκ μέρους όλων στην Apple, σε ευχαριστώ για όλα όσα φέρνεις στο ταξίδι που κάνουμε μαζί», αναφέρεται στο σημείωμα.

Μέσα στο κουτί βρίσκεται και ένα πανάκι για τον καθαρισμό του αντικειμένου, το οποίο κοστίζει 19 δολάρια!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αποκάλυψη-Τρομερό Βίντεο με ανατίναξη τουρκικού ελικοπτέρου Sikorsky στο Β.Ιράκ-Πανστρατιά Κούρδων για εξόντωση των τουρκικών δυνάμεων από ΡΚΚ

"Φορτωμένοι" οι Κούρδοι με ρωσικούς πυραύλους Kornet-E γαλλικούς και γερμανικούς αντιαρματικούς πυραύλους 'MILAN' και...
Στρατός Ξηράς 0

Θύελλα παρά τις εξηγήσεις Μητσοτάκη για τα “κενά στην Άμυνα”-Σοβαρή καταγγελία απόστρατου Ταξίαρχου που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά

Απόστρατος Ταξίαρχος ΠΖ Νίκος Κατσίκας: “Αν γνωρίζατε για πόσες μέρες πολέμου διαρκούσαν τ’ αποθέματα μας σε βλήματα...