Τεχνολογία

Τα Tesla ξεκλειδώνουν και με το ρολόι της Apple

Όσοι απέκτησαν πρόσφατα ένα μοντέλο της Tesla έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι μετά τις σημαντικές μειώσεις τιμών που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρία σχεδόν σε όλες τις αγορές του κόσμου. Φυσικά, ακόμα και αυτό δεν επισκιάζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Tesla, όπως π.χ. η παρακολούθηση σειρών στο Netflix ή τα διαθέσιμα μέχρι παιχνίδια στην οθόνη.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, μία από τις νέες δυνατότητες των Tesla αφορά την πρόσβαση στο αυτοκίνητο χωρίς να απαιτείται ένα iPhone συνδεδεμένο στο διαδίκτυο ή η χαρακτηριστική κάρτα-κλειδί. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Μα μέσα από το περίφημο smartwatch της Apple!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να ξεκλειδώσει ένα Tesla με το ρολόι της Apple θα πρέπει ο χρήστης α κατεβάσει την κατάλληλη εφαρμογή με την ονομασία Starts. Ουσιαστικά, αυτό το app μεταμορφώνει το ρολόι σε ένα κλειδί που δίνει τη δυνατότητα της εισόδου και της εκκίνησης ενός Model S/ X/ 3/ ή Y χωρίς καν να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς η επικοινωνία γίνεται μέσω Bluetooth.

Ωστόσο, υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας μιας και ο χρήστης πρέπει να ακουμπήσει την οθόνη του ρολογιού και να ανοίξει την εφαρμογή για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο. Τέλος, να πούμε πως η εφαρμογή έχει μηνιαία συνδρομή 4,99 δολαρίων ή εφάπαξ κόστος 109 δολαρίων.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...