Netflix
Τεχνολογία

ΕΛ.ΑΣ.: Ζήτησε μέσω social media τη «βοήθεια» του…Netflix

Στο Netflix απευθύνθηκε μέσω Τwitter η Ελληνική Aστυνομία, ζητώντας τη συνδρομή της δημοφιλέστατης πλατφόρμας στην προστασία των πολιτών απέναντι στις διαδικτυακές απάτες!

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της, η Ελληνική Αστυνομία κάλεσε το Netflix να ξαναβάλει το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Ο Απατεώνας του Tinder» (The Tinder Swindler) στο Top 10 του, «για να προσέχει ο κόσμος», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με την ευκαιρία, η ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποιεί στην ίδια ανάρτηση ότι «ταυτοποιήθηκαν 5 δράστες, οι οποίοι μέσω social media εξαπατούσαν τα θύματά τους, καταφέρνοντας, τελικά, να αποσπάσουν περισσότερα από 160.000 ευρώ».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...