Περιβάλλον

Μυστηριώδης «μαύρη τρύπα» εντοπίστηκε στους χάρτες Google (φωτογραφία)

Οι ερευνητές του Διαδικτύου δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν τι είναι μια «μαύρη τρύπα» ορατή στους Χάρτες Google, αφού αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από έναν χρήστη του Reddit.

Η μαύρη τρύπα, η οποία έχει τρεις πλευρές, κοινοποιήθηκε στο Reddit την περασμένη εβδομάδα από την Kokoblocks που έγραψε: «ό,τι το F*** αυτό δεν μοιάζει καθόλου με νησί».

Οι Redditors συνέχισαν να συζητούν εάν η μαύρη τρύπα ήταν στην πραγματικότητα ένα νησί, μια πύλη σε έναν άλλο κόσμο ή μια μυστική στρατιωτική βάση.

Πολλοί έψαξαν στους Χάρτες Google για να βρουν τη μαύρη τρύπα, η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μια ατόλη που ανήκει στη Δημοκρατία του Κιραμπίτι, γνωστή ως νησί Βοστόκ.

Όπως ανέφερε το Live Science, η Google συχνά θολώνει στρατιωτικούς ιστότοπους και άλλες «μυστικές» τοποθεσίες για να αποφύγει την αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με το πού βρίσκονται τέτοιες τοποθεσίες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εικασίες για μια «μαύρη τρύπα».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αποκάλυψη-Τρομερό Βίντεο με ανατίναξη τουρκικού ελικοπτέρου Sikorsky στο Β.Ιράκ-Πανστρατιά Κούρδων για εξόντωση των τουρκικών δυνάμεων από ΡΚΚ

"Φορτωμένοι" οι Κούρδοι με ρωσικούς πυραύλους Kornet-E γαλλικούς και γερμανικούς αντιαρματικούς πυραύλους 'MILAN' και...
Στρατός Ξηράς 0

Θύελλα παρά τις εξηγήσεις Μητσοτάκη για τα “κενά στην Άμυνα”-Σοβαρή καταγγελία απόστρατου Ταξίαρχου που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά

Απόστρατος Ταξίαρχος ΠΖ Νίκος Κατσίκας: “Αν γνωρίζατε για πόσες μέρες πολέμου διαρκούσαν τ’ αποθέματα μας σε βλήματα...