Περιβάλλον

Δείτε τι μπορεί να προκαλέσουν 20 χρόνια καπνίσματος μέσα στο σπίτι

Επαγγελματίες καθαριστές αποκάλυψαν τι μπορεί να κάνει το τσιγάρο στο εσωτερικό του σπιτιού σου, μετά το καθάρισμα στην κατοικία μιας ηλικιωμένης γυναίκα που κάπνισε μέσα για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η νικοτίνη μπορεί να συσσωρευτεί με τον καιρό, δημιουργώντας λεκέδες στα πάντα, από τους τοίχους μέχρι τις συσκευές της κουζίνας. Η επίμονη αυτή συσσώρευση μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη στην αφαίρεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χρήστης του TikTok Sarah May μοιράστηκε ένα βίντεό της την ώρα που έδινε μάχη με τους λεκέδες στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας και ειδικά στο μπάνιο και στην κουζίνα.

Στο βίντεο, που έκανε θραύση όταν αναρτήθηκε, η Sarah May αποκαλύπτει την έκταση της ζημιάς στο σπίτι της γυναίκας: οι λευκές συσκευές στην κουζίνα της είχαν γίνει κίτρινες από τη νικοτίνη που είχε συσσωρευτεί, όπως επίσης και οι διακόπτες στο πλυντήριο πιάτων και η περιοχή γύρω από το ψυγείο, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Αλλά και η κατάσταση στην τουαλέτα δεν ήταν καλύτερη και χρειάστηκε πολύ τρίψιμο για να βελτιωθεί.

«Αυτή η ηλικιωμένη κυρία καπνίζει μέσα για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Μας ζήτησε να μη μετακινήσουμε τίποτα γιατί έτσι τα ήθελε. Ο κύριος στόχος μας ήταν να καθαρίσουμε τους λεκέδες από τη νικοτίνη», εξήγησε η Sarah May.

Το «όπλο» της ήταν η χλωρίνη, με την οποία κάλυψε πολλές φορές όλες τις επιφάνειες. «Βάλαμε χλωρίνη σε κάθε επιφάνεια για να πετύχουμε την αρχική κατάσταση του αγαπημένου της σπιτιού».

Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη δουλειά, με τη Sarah να καλεί μια φίλη σε βοήθεια. Η κουζίνα και το μπάνιο χρειάστηκαν ώρες για να καθαριστούν. «Μας πήρε έξι ώρες και στις δύο για να ολοκληρώσουμε την κουζίνα και το μπάνιο», είπε, αποκαλύπτοντας ότι η ηλικιωμένη ήταν ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Τι είδους και πόσο οπλισμό στείλαμε τελικά στην Ουκρανία; Τα καλάζνικοφ, οι S-300, ένα πλοίο με επικίνδυνο φορτίο και ένα άρθρο που δημιουργεί προβληματισμό

"Για παράδειγμα, το πώς η Ελλάδα έφτασε στην κατοχή της 20.000 τυφέκια εφόδου τύπου ΑΚ είναι μια τουλάχιστον...
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Σε γέννησα, θα σε σκοτώσω»! Ρώσοι ειδικοί: Αυτό είναι το μέλλον του Συντάγματος Αζόφ-Αυτοί οι Νατοϊκοί συνελήφθησαν στο Αζοφσταλ

Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν ότι οι εθνικιστές του Συντάγματος Αζόφ θα γυρίσουν να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει... τις...