Περιβάλλον

Έξαλλος ο Τσελέντης με τους ΣΥΡΙΖαίους: «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κύριε Σπίρτζη»

Έξαλλος είναι ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, με αφορμή την κατάρρευση του παλιού σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας σήμερα τα ξημερώματα.

Με ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, ο κύριος Τσελέντης αναφέρεται ειρωνικά στην διαβεβαίωση του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας πως «η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη» και συνεχίζει «προσκαλώντας» τους ιθύοντες σε μια βόλτα στην Αθήνα, όπου «εκατοντάδες παλιά σπίτια κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και "φου" να τους κάνεις, γκρεμίζονται»!

Όπως προσθέτει ο κύριος Τσελέντης, ο ίδιος έχει επισημάνει το ζήτημα πολλάκις, αλλά συναντά διάφορες αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και ενός δημάρχου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τα σπίτια αυτά είναι χαρακτηρισμένα «αρχαιολογικά».

«Ωραία, του λέω, πες στους δημότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια, αυτά πονάνε λιγότερο» ήταν η πληρωμένη απάντηση του Άκη Τσελέντη, που καταλήγει με ένα μήνυμα προς τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη: «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κύριε Σπίρτζη»!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη:
ΟΑΣΠ: Η ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ
Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δειξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται.
Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ. Μια φορά συνέβη το εξής ανεκδιήγητο : ενας Δήμαρχος μου λέει είναι χαρακτηρισμένο Αρχαιολογικό! Ωραία του λέω πες στους δηνμότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια αυτά πονάνε λιγότερο.(κινδυνολογώ πάλυ κ.Λεκκα ΕΜΠΡΟΣ τον εισαγγελέα)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κ Σπίρτζη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ