Καιρός

Καλλιάνος: Πτώση της θερμοκρασίας ως και 18 βαθμούς την επόμενη εβδομάδα

Συγκεκριμένα, αν και το σενάριο αυτό  «φαντάζει σχεδόν αδύνατο»,  τα προγνωστικά στοιχεία δίνουν μεγάλη πιθανότητα σε μία τεράστια μεταβολή του καιρικού τοπίου, από υψηλές θερμοκρασίες σε χειμωνιάτικο σκηνικό,  σε διάστημα 72-96 ωρών. 

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευση του μετεωρολόγου: 

«ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ...ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ;

Φαντάζει σχεδόν αδύνατο αλλά ίσως αποδειχθεί δυνατό! Σας ενημερώνω ότι τα προγνωστικά στοιχεία δίνουν μεγάλη πιθανότητα στο εξής σενάριο :

Μετά τη μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας η οποία θα κορυφωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (σε συνδυασμό με σκόνη από την Αφρική και νοτιάδες) και με το υδράργυρο να φτάνει στους 24-26°C στα Βόρεια, στους 28-30°C στα Κεντρικά και στους 32°C (!) στη Βόρεια Κρήτη (στην Αττική στους 26-27°C), έπεται τεράστια πτώση του υδραργύρου σε όλη τη χώρα και χειμωνιάτικο σκηνικό από την Τρίτη και έπειτα.

Φαίνεται, ότι από το Σάββατο έως την Τρίτη-Τετάρτη, σε διάστημα δηλαδή 72-96 ωρών, η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 16-18°C (!). Και έτσι, από τη ζέστη, τη σκόνη και πιθανώς τα μπάνια του Σαββατοκύριακου, θα πάμε σε πιθανές βροχέςκρύο και χιόνια από την Τρίτη και έπειτα.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα επαληθευτεί αυτό το πραγματικά αλλόκοτο σενάριο. Θα σας κρατώ ενήμερους διότι ο καιρός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!»

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται