Καιρός

Κακοκαιρία Daniel: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αίγινα

Με έγγραφο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, που δημοσιεύθηκε σήμερα, Πέμπτη (7/9) το απόγευμα, ο Δήμος Αίγινας κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Aeginaportal.gr, η απόφαση που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου αναφέρει τα ακόλουθα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 06-09-2023 στην παραπάνω περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι μήνες ήτοι έως και 6 Μαρτίου 2024. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Σημειώνεται πως το αίτημα να κηρυχθεί ο Δήμος Αίγινας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υπέβαλε χθες, Τετάρτη (6/9) ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, όπως αναφέρει το ίδιο μέσο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή