χιόνι
Καιρός

Καιρός - Αρναούτογλου: Η "Μπάρμπαρα" φέρνει τον χιονιά στο κέντρο της Αθήνας

Για νέο γύρο σφοδρών χιονοπτώσεων στην Αττική που θα φτάσει μέχρι και το κέντρο της Αθήνας προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου, με νέα του ανάρτηση, την ώρα που η κακοκαιρία Μπάρμπαρα εξακολουθεί να σφυροκοπά την κεντρική χώρα.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, η κακοκαιρία θα φέρει χιόνια σε περιοχές της Αττικής γύρω στις 2 με 3 τα χαράματα της Δευτέρας, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Το χιόνι κατά τόπους θα είναι πυκνό ενώ η θερμοκρασία θα πέσει και άλλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Πρόσκαιρη είναι η ύφεση των φαινομένων στην Αττική! Οι πιο αξιόλογες χιονοπτώσεις μέχρι στιγμής εντοπίζονται στα δυτικά τμήματα του λεκανοπεδίου , οπου το έστρωσε σύμφωνα με τα μηνύματα που μου στέλνετε ακόμα και πάνω από τα 150μ υψόμετρο. Κατά τη διάρκεια των μεταμεσονύχτιων αργά όμως ωρών (χοντρικά μετά τις 2 με 3 τη νύχτα) αναμένεται ένας νέος γύρος χιονοπτώσεων στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής (και στα ανατολικά τμήματα της ) ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές (καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση), και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας, που κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πυκνές και είναι πιθανό να διατηρηθούν περίπου μέχρι και τις προμεσημβρινές -μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας για να εξασθενήσουν και πάλι σταδιακά σε μεγάλο τμήμα του νομού, αφήνοντας όμως πίσω τους κατά πάσα πιθανότητα αξιόλογες χιονοστρώσεις ανάλογα φυσικά το υψόμετρο..»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά και ατσάλι”: “Έσβησαν από τον χάρτη” αποθήκη πυρομαχικών της “Λεγεώνας των Ξένων” – Yπόστεγο με drones και αμερικανικό ραντάρ AN / TPQ-37

Επιχειρησιακή προετοιμασία από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε περίπτωση επιθετικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας