Καιρός

Καιρός–Βόλος: Ο χιονάνθρωπος σε παραλία που κεντρίζει τα βλέμματα

O Δήμος Βόλου ανακοίνωσε ότι όσοι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας και της σφοδρής χιονόπτωσης, μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Δημάρχου και στα τηλέφωνα 2421350173 και 174, που λειτουργεί συνεχώς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, ενώ ζητήθηκε από τους κατοίκους να μη μετακινούνται άσκοπα και χωρίς σοβαρό λόγο.

Η χιονόπτωση στην πόλη του Βόλου, την ευρύτερη περιοχή του, σε όλο τον ορεινό όγκο του Πηλίου, στην Οθρυ, αλλά και στις Σποράδες συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες βρίσκονται στους δρόμους για να διατηρήσουν το οδόστρωμα καθαρό.

Μέχρι τη θάλασσα έφτασε το χιόνι στην πόλη του Βόλου. Οι παραλίες του πολεοδομικού συγκροτήματος και του Πηλίου «βάφτηκαν» λευκές. Στην πλαζ του Αναύρου μάλιστα, η αμμουδιά έγινε λευκή και σκεπάστηκε με χιόνι, ενώ κάποιοι έφτιαξαν και χιονανθρωπο όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες του thenewspaper.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σφοδρή καταιγίδα έριξε δέντρο στο Ηράκλειο

Μολονότι ολιγόλεπτη, η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε το Ηράκλειο, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής προκάλεσε την πτώση δέντρου στην οδό Ούλαφ Πάλμε.

Το γεγονός έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου αλλά και την ΕΛ.ΑΣ, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κορμός του δέντρου έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στο σημείο έχει σπεύσει ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο πυροσβέστες για την απομάκρυνση του κορμού, ενώ δεν έχουν υπάρξει αναφορές για τραυματισμό.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ