Κοινωνία

Βόλος: Νεκρός 49χρονος οδηγός μηχανής – Τον παρέσυρε νταλίκα

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Βελεστίνου, όταν δίκυκλο που οδηγούσε ένας 49χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα με ρυμουλκούμενο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Δεν φορούσε κράνος

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr ο άτυχος οδηγός δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, αν και δεν έφερε εμφανές τραύμα στο κεφάλι. Την νταλίκα οδηγούσε 41χρονος Βολιώτης, οδηγός μεταφορικής εταιρίας.

Το δίκυκλο φέρεται να παραβίασε πινακίδα STOP καθώς από τον παρακαμπτήριο της ΠΑΘΕ με κατεύθυνση προς Βελεστίνο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το βαρύ όχημα που κινούνταν στο επαρχιακό δίκτυο Βελεστίνου, με κατεύθυνση από Βόλο προς Μ. Μοναστήρι.

Ο 49χρονος κάτοικος Βόλου, παραλήφθηκε χωρίς αισθήσεις από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήγε στο σημείο με γιατρό. Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ. Βόλου που επενέβη με επτά άνδρες και τρία οχήματα.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, που παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του οδηγού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...