Καιρός

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες και η δεύτερη ημέρα του χρόνου

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στην Ήπειρο από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα υπάρξει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...