Καιρός

Καλλιάνος: Να γιατί δεν έβρεξε όσο περιμέναμε στην Αττική - Δείτε την ανάρτησή του


Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρόλογος Γιάννης Καλλιάνος, έδωσε την εξήγησή του για τι προβλέψεις του έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες στην Αττική που  δεν ήρθαν στο βαθμό που αναμενόταν.

«Ο καιρός μιλάει τελευταίος», με αυτήν την φράση ο μετεωρόλογος Γιάννης Καλλιάνος έδωσε τη δική του εξήγηση για τις έντονες βροχοπτώσεις που είχε προβλέψει τόσο ίδιος όσο και η ΕΜΥ για τη Δευτέρα και που δεν έφτασαν στον αναμενόμενο βαθμό.

«Όταν ενημερώνεις δημόσια την κοινωνία, όταν έχουν προηγηθεί καταστροφές από το χαλάζι και όταν ασφαλώς όλα τα προγνωστικά στοιχεία εναρμονίζονται με το σενάριο της σχεδόν καταστροφικής καταιγίδας που αναμέναμε απόψε, οφείλεις και εσύ ως επιστήμονας να το πεις και μάλιστα να το "φωνάξεις" για να προφυλάξεις από τυχόν νέες καταστροφές και πλημμύρες» δήλωσε με ανάρτησή του Facebook.

«Δεν θα ήθελα σε αυτό το σημείο να απολογηθώ γιατί δεν έβρεξε τόσο όσο όλοι μας περιμέναμε στην Αττική. Θα πω όμως ότι ευτυχώς που δεν έγινε αυτό που φαινόταν διότι τότε θα ήταν πολύ δυσκολότερη η κατάσταση. Εξάλλου, αυτή την ώρα, όπως χαρακτηριστικά βλέπετε στην εικόνα από τις live καταιγίδες, ένας αξιόλογος πυρήνας καταιγίδων είναι μόλις λίγα χιλιόμετρα ανατολικά του νομού Αττικής, που προφανώς αν ήταν πάνω από την Αττική θα είχαμε προβλήματα» έγραψε μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος.

Προειδοποίηση για έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες στην Αττική εξέδωσε, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, κάνοντας παράλληλα λόγο για σημαντική επιδείνωση του καιρού από το βράδυ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ... Τούτη την εποχή οι θάλασσες είναι...

Gepostet von Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ am Montag, 7. Oktober 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ