Καιρός

Σαββατοκύριακο: Καλοκαιρινός καιρός με αύξηση της θερμοκρασίας!-Βίντεο

Θα μας "τρελάνει" όπως δείχνει ο καιρός, αφού μετά την κακοκαιρία μέχρι την Παρασκευή, το Σαββατοκύριακο θα μας υποδεχθεί με αύξηση της θεμοκρασίας και άκρως καλοκαιρινό καιρό... για παραλία!

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα έχει ζέστη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, σύμφωνα με μετεωρολογικές προβλέψεις. Για «θερμή εισβολή» με έως και 32 βαθμούς Κελσίου, μιλά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Καλοκαιρία και θερμοκρασίες ενδεχομένως και πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, σύμφωνα με μετεωρολογικές προβλέψεις,

Για «θερμή εισβολή» κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου, σημειώνοντας ότι ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου τα μεσημέρια σε πεδινά ηπειρωτικά και Κρήτη.

Ο καιρός καλοκαιριού θα επικρατεί από το Σαββατοκύριακο έως και την Τρίτη, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, δημοσιεύοντας και σχετικό χάρτη, σε ανάρτηση στο Facebook.

«Στα ορεινά, στις παράκτιες περιοχές και στα νησιά η θερμοκρασία θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη», προσθέτει ο ίδιος.

Η καλοκαιρία θα υποχωρήσει από την Τρίτη, οπότε «στα δυτικά και βόρεια η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ενώ μικρή σταδιακή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από την Τετάρτη και στην υπόλοιπη χώρα».

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο από το Σάββατο, ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα ανέβει κι άλλο και θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Εντελώς διαφορετικός θα είναι, ωστόσο, ο καιρός την Παρασκευή με καταιγίδες να εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ