Επιστήμη
Ενημερώθηκε στις:

«Να πώς είναι η γεύση του πρώτου λουκάνικου με σκουλήκια αλευριού»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Γερμανοί επιστήμονες ανέπτυξαν μια συνταγή για βαυαρικό λουκάνικο με σκουλήκια αλευριού.

«Η φράση «Κατασκευασμένο στη Γερμανία» αποκτά εντελώς διαφορετική έννοια. Οι Φοιτητές του πανεπιστημίου του Κούλμπαχ πρόσθεσαν στη σύνθεση του βαυαρικού λευκού λουκάνικου, εκτός από χοιρινό κρέας, βοδινό κρέας, μαϊντανό, μπαχαρικά και αλάτι, ένα νέο συστατικό: σκουλήκια αλευριού.

Στο πλαίσιο της επιστημονικής τους εργασίας, οι ερευνητές αντικατέστησαν έως και το 20% του χοιρινού κιμά με σκόνη από αποξηραμένα έντομα. Αυτό επηρέασε την εμφάνιση του λουκάνικου, το οποίο απέκτησε πιο σκούρο χρώμα σε σύγκριση με το πρωτότυπο.

Οι ντόπιοι επέκριναν σφοδρά την πρωτοβουλία στα κοινωνικά δίκτυα, χαρακτηρίζοντας το πείραμα πάνω στο εθνικό γερμανικό πιάτο ως «διαστρέβλωση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ