Επιστήμη

Μεταλλαγμένα μωρά γεννήθηκαν στην Κίνα! Τέλος στις έρευνες μετά το σάλο! (βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.


Μεταλλαγμένα μωρά γεννήθηκαν, ύστερα από μυστικές έρευνες γενετιστών στην Κίνα, προκαλώντας την απαγόρευση της κυβέρνησης της χώρας.

“Απαιτούμε να ανασταλούν οι επιστημονικές δραστηριότητες των εμπλεκομένων ατόμων”, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση CCTV ο αναπληρωτής υπουργός Επιστήμης & Τεχνολογίας Σου Νανπίνγκ, τονίζοντας ότι είναι “σφόδρα αντίθετος” στα συγκεκριμένα πειράματα.

Τη Δευτέρα (26.11.2018) ο Κινέζος ερευνητής Χε Τζιανκούι ανακοίνωσε σε βίντεο, το οποίο δημοσιοποίησε στο YouTube, τη γέννηση “πριν από μερικές εβδομάδες” δίδυμων κοριτσιών το DNA των οποίων τροποποιήθηκε για να τα καταστήσει ανθεκτικά στον ιό του AIDS.

https://youtu.be/-GXP9xn0UHk

Τα πειράματα αυτά θα συνιστούσαν “σοβαρή παραβίαση των νόμων, των κανονισμών και των ηθικών προτύπων” που ισχύουν στην Κίνα εφόσον τα γεγονότα που αναφέρονται από τον Τύπο αποδειχθούν ακριβή, δήλωσε ο Ζενγκ Γισίν, αναπληρωτής διευθυντής της επιτροπής, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από τη CCTV .

Ομάδα 122 Κινέζων επιστημόνων κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες σε ανακοίνωσή της αυτό που χαρακτήρισε “τρέλα” του ερευνητή.

Αντιμέτωπος με την κατακραυγή που προκάλεσαν οι έρευνες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί με ανεξάρτητο τρόπο, ο ερευνητής ανακοίνωσε “παύση” στις κλινικές δοκιμές του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Προειδοποίηση Μπίμπι σε Ερντογάν: Ισραηλινά μαχητικά διέλυσαν την αεροπορική βάση της «νέας» Συρίας 70 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα

Ηχηρό ράπισμα του Ισραήλ στην Τουρκία. Οκτώ ισραηλινοί πύραυλοι ισοπέδωσαν στρατιωτική βάση στη Συρία, αμέσως μετά την...