Εκκλησία της Ελλάδος

Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας: Εγκαίνια Εστιατορίου Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Εστιατορίου «ένας κόσμος αγάπης και φροντίδας», το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και του Connect your City της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ τέλεσε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Η νέα σύγχρονη κοινωνική δομή του Δήμου, που θα λειτουργήσει επί των οδών Βασ. Αλεξάνδρου και Στρατηγού Παπάγου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πρόκειται να προσφέρει υπηρεσίες σε ευάλωτους οικονομικά αδελφούς μας, συμβάλλοντας ενεργά στην κοινωνική τους προστασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε με εγκωμιαστικά λόγους για την υλοποίηση της νέας αυτής κοινωνικής δομής, ευχόμενος η λειτουργία της να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των ενδεών αδελφών μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κόσμος 0

Εκεί που ήσουν ήμουνα! Σκηνικό Έβρου στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ-Τώρα νιώθουν στο πετσί τους οι Ευρωπαίοι την αξία της Ελλάδας (Βίντεο)

Βίαια επεισόδια με μετανάστες στα σύνορά της Πολωνίας -Aυξάνει τον αριθμό των στρατιωτών στα σύνορα με τη Λευκορωσία σε...