Εκκλησία της Ελλάδος

Ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας Κ.Κατσαφάδος στον Σεβ. Μητρ. Πειραιώς

Ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Κωνσταντίνος Κατσαφάδος επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 στα γραφεία της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, σε συνέχεια της επικοινωνίας που διατηρεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον σεπτό ποιμενάρχη μας.

Αυτή τη φορά με την νέα του ιδιότητα, ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου έτσι ώστε να ευοδωθούν οι στόχοι του προς όφελος του Ελληνικού λαού και της ναυτοσύνης.

Ο Σεβασμιώτατος αφού του ευχήθηκε κάθε Ευλογία παρά Κυρίου και δύναμη εξέφρασε τη βεβαιότητά του, γνωρίζοντας το ακέραιο του χαρακτήρος του, την εργατικότητά του και το θυσιαστικό του πνεύμα, πως θα πετύχει και σε αυτή τη νέα αποστολή που του ανέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως και Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως το έπραξε και τα προηγούμενα χρόνια που με πιστότητα υπηρέτησε τον λαό του Πειραιά από τη θέση του Βουλευτή.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν το πρώτο λιμάνι της χώρας καθώς επίσης και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας που μαστίζει και την χώρα μας, κοινωνικά θέματα όπως η αντιμετώπιση της φτώχειας και η ενίσχυση των ασθενεστέρων οικονομικά συμπολιτών μας οι οποίοι δοκιμάζονται κάτω από τις νέες αυτές πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, καθώς και για εθνικά θέματα, παιδείας, υγείας και άλλα.

Τέλος, αφού τον ευχαρίστησε για τις κινήσεις του σχετικά με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που δοκιμάζουν το Γηροκομείο Πειραιώς λόγω των συγκυριών που βιώνουμε όλοι, του προσέφερε το ημερολόγιο του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, ευχόμενος ο Άγιος Νικόλαος προστάτης της ναυτοσύνης να κρατάει με ασφάλεια το πηδάλιο της ζωής του και να καθοδηγεί τα βήματά του και τη νέα χρονιά.

Ο νέος υφυπουργός προσέφερε στον Σεβασμιώτατο ως ενθύμιο της συνάντησής τους κομποσκοίνι από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος όπου ο κ.Κατσαφάδος είχε επισκεφθεί πρόσφατα.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...