Μητρόπολη Φθιώτιδος
Εκκλησία της Ελλάδος

Γιατί το έργο της αγάπης δεν σταματά ποτέ...

Τόσο στην περίοδο της καραντίνας, στην περίοδο του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», με προσωπική φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών, εμπερίστατοι αδελφοί μας, μερικοί εξ αυτών που δεν μπορούσαν να πουν με όλη τους την καρδιά ότι έχουν σπίτι, γεύτηκαν την αγάπη και την στήριξη της Μητροπόλεως και ένιωσαν ότι η Εκκλησία είναι το σπίτι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

          Το ίδιο και το καλοκαίρι, όπου η Μητρόπολη φρόντισε μετά από 23 χρόνια, να μην κλείσουν όλα τα συσσίτια της Μητροπόλεως, παρά το γεγονός της ύπαρξης αντικειμενικών δυσκολιών, λόγω της μετακινήσεως κατά τους θερινούς μήνες τόσο των εθελοντών και των εθελοντριών, όσο πολλών εκ  των ωφελουμένων, εν τούτοις χωρίς θορύβους και τυμπανοκρουσίες, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, με λεπτότητα και διάκριση φρόντισε να εξυπηρετηθούν και να λειτουργήσουν κανονικά τα προγράμματα στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, τόσο με τον παραδοσιακό τρόπο των συσσιτίων, όσο και με άλλους εναλλακτικούς τρόπους.

          Παραμονή της Παναγίας μας σήμερα και το πρόγραμμα στήριξης συνεχίστηκε με διανομή χρηματικών και υλικών βοηθημάτων για εμπερίστατους αδελφούς από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

GALLERY

Μητρόπολη Φθιώτιδος
Μητρόπολη Φθιώτιδος
Μητρόπολη Φθιώτιδος
Μητρόπολη Φθιώτιδος
Μητρόπολη Φθιώτιδος
Μητρόπολη Φθιώτιδος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ