Θυρανοίξια Παρεκκλησίου
Εκκλησία της Ελλάδος

Κοζάνη: Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου των Οσίων Ιακώβου, Παϊσίου και Πορφυρίου

Σε κλίμα κατάνυξης , ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος , τέλεσε τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου των Οσίων Ιακώβου, Παΐσιου και Πορφυρίου στην Τοπική Κοινότητα Τετραλοφου του Δήμου Κοζάνης καθώς και το μύρωμα της εικόνας των Οσίων. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην ακολουθία ενώ σε σεμνή τελετή αμέσως μετά ο Σεβασμιότατος τίμησε με τον επιστήθιο Σταυρό τον εφημερεύοντα Αρχιμανδρίτη Μακάριο και τον συνταξιούχο Ιερέα π. Σταύρο, σύμφωνα με την Κατερινα Μαρκοπουλου από το kozan.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παρεκκλήσι κατασκευάστηκε με τις δωρεές πιστών που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, πράξη την οποία εξήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παύλος. Σημειωσε ακόμη ότι η πίστη είναι δύναμη μας, γεγονός που το αποδεικνύεται και με την ανέγερση του παρεκκλησίου σ’ αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς .Από την πλευρά του ο Αρχιμανδρίτης Μακάριος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την παρουσία του αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν με τον οβολό τους , στην ενίσχυση του έργου.

GALLERY

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...