Εκκλησία
Ενημερώθηκε στις:

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν θα ντροπιάσω το ράσο»

Νέες πληροφορίες για το πως περνάει ο π. Αντώνιος για όσα περνάει και ποιοι βρίσκονται δίπλα του.

Με Ιερέα από το στενό περιβάλλον του π Αντωνίου του Κιβωτού του Κόσμου βρέθηκε χθες στο Βύρωνα ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης.

Ρωτώντας για τον π Αντώνιο ο Ιερέας απάντησε πως είναι κουρασμένος πολύ ψυχικά, αλλά αντέχει. Είναι ψέματα όσα λένε πως υπάρχει διχασμός στους ανθρώπους του. Όλοι είναι ενωμένοι , οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες, εθελοντές, όλοι μιλούν καθημερινά και στηρίζουν όσο μπορούν τον π Αντώνιο.

Στο πλευρό του σήμερα βρίσκεται η Πρεσβυτέρα Σταματία, ηρωίδα στο προσκεφάλι του, τα παιδιά τους που δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν στην αθωότητά του, 2 Ιερείς εν ενεργεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που καταθέτουν και ως μάρτυρες, όλοι οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές στις δομές, ο π Ευάγγελος Παπανικολάου ο Ιατρός και η σύζυγός του και όλοι οι στενοί του συνεργάτες.

Ο ανέλπιστος σύμμαχος

Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στον π Αντώνιο η παρουσία του 21χρονου πρώην τρόφιμου της δομής του Κολωνού φοιτητή στο Πολυτεχνείο που στέκεται δίπλα του και καθημερινά επισκέπτεται το σπίτι τους λέγοντας στον Ιερέας: Εσύ με βοήθησες, εσύ με ανέστησες, σε αδικούν θα είμαι δίπλα σου.

Τι δηλώνει ο π.Αντώνιος και τι περιμένουν οι δικηγόροι

Δύσκολο να αποφευχθεί η άσκηση ποινικής διώξεως , μένει να δούμε πως θα χειριστεί η ανακρίτρια την ποινική μεταχείριση στη συνέχεια, είμαστε έτοιμοι και για δίκη.

Π.Αντώνιος: Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω. Μήνυμα προς όλους, δείχνοντας το αίσθημα ευθύνης για το ιερατικό του λειτούργημα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...