Εκκλησία

Ο Μόρφου απαντά για Αρχιεπισκοπικές: Ο.. λάηνσμαν, οι πατριάρχες και το θαύμα

Σύμφωνα με το sigma.live, o Μητροπολίτης μιλούσε στο πλαίσιο του Διαλόγου με τους πολίτες στις 11 Μαΐου στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσας στο Ακάκι.

Ο Μόρφου Νεόφυτος, δήλωσε ότι όταν έρθει η ώρα,  αυτοί που δικαιούνται μπορούν να είναι υποψήφιοι. «Στη Λευκωσία ο κάθε παπάς εν πατριάρχης, εμένα εννά με θέλουν για λαηνσμαν! Εγώ είμαι δαμέ Αρχιεπίσκοπος τζιαι ξέρετε το».

«Αν θα πάω στη Λευκωσία τζιαι εν θα είμαι πατέρας, εννά γινώ τέρας. Φέφκει το «πα» τζιαι μεινίσκει το «τέρας». Έχει μερικούς αδελφούς που κάνουν χρόνια προεκλογικό. Έχει δίκιο ο Αρχιεπίσκοπος. Αν τους ρωτήσεις, «εγώ εν τζιαι, αφού ξέρει το όλος ο κόσμος». Δεν κάνουμε κανένα προεκλογικό ενόσω ο Αρχιεπίσκοπος είναι ζωντανός. Εγώ προσωπικά βλέπω ότι ο Αρχιεπίσκοπος μας έχει ζωή, δύσκολη ζωή λόγω της ασθένειας, αλλά έχει ζωή. Απ’ εκεί και πέρα ανήκουμε όλοι μας στην Εκκλησία», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση πως «αν θα είμαι μέσα στο τριπρόσωπο υπάρχει μια αυξημένη πιθανότητα λόγω των ομιλιών μου και λόγω της στάσης μου στα εμβόλια, στα κατεχόμενα και τη σχέση μου. Μπορεί να με ψηφίσει η Χρυσούλα και ο Ιάκωβος, εννά με ψηφίσουν οι δεσποτάδες; Αν γίνει έτσι πράμα θα είναι το θαύμα των θαυμάτων.. εμείς για να «προκαλέσουμε» το Άγιο Πνεύμα αν ζούμε θα είμαστε μέσα στο τριπρόσωπο έτσι για να δούμε αν θέλει ο Θεός να κάμει θαύμα στην εκκλησία της Κύπρου», κατέληξε. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ