Εκκλησία

Δεν σέβονται τίποτα: Το Βατικανό εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό κομποσχοίνι! - Προσευχές με...γέφυρα το smartphone σας

Τι άλλο θα δούμε... Και μετά μιλάμε για εκκοσμίκευση; Ο Πάπας και το Βατικανό εγκαινιάζουν την eRosary φορητή τεχνολογία που παρακολουθεί τις προσευχές των προσκυνητών σαν ηλεκτρονικό κομποσχοίνι!

Το Click to Pray eRosary από το Βατικανό είναι ένα βραχιόλι τεχνολογίας με διασύνδεση που παρακολουθεί την προσευχή του χρήστη και συγχρονίζεται με μια εφαρμογή smartphone.

Ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Δίκτυο Προσευχής του Πάπα, το "έξυπνο κομποσχοίνι" επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την πρόοδο κάθε προσευχής και να παρέχεται στους χρήστες ένας οδηγός προσευχής ήχου μέσω της εφαρμογής.

Τα παραδοσιακά κομποσχοίνια είναι ξύλινοι σταυροί σε μια σειρά από κόμπους ή χάντρες που οι Καθολικοί χρησιμοποιούν ως βοήθημα στην προσευχή.

Για να ενεργοποιήσετε το eRosary, το οποίο κοστίζει € 99 (£ 85), οι χρήστες κάνουν το σημάδι του σταυρού στην επαφή αφής.

Αφού ο χρήστης την ενεργοποιήσει, μπορούν να επιλέξουν από τυποποιημένες προσευχές ή θεματικές που ενημερώνονται όλο το χρόνο σε σχέση με τις θρησκευτικές αργίες.

Η εφαρμογή παρακολουθεί την πρόοδο του προσκυνητή μέσω της προσευχής και καταγράφει τη δραστηριότητα προσευχής τους.

Ως χαρακτηριστικό μπόνους, το "έξυπνο κομποσχοίνι" παρακολουθεί επίσης στοιχεία για την υγεία όπως ο αριθμός των βημάτων που κάνει ο χρήστης κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις θερμίδες που καίγονται, για να ενθαρρύνουν τους πιστούς να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποφασιστική κίνηση της Αθήνας με Χαρδαλιά και Φλώρο αποσόβησε «θερμό» επεισόδιο στη Ρόδο και ευθεία αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων

Όλα τα εμπορικά πλοία που συμμετείχαν στην επιχείρηση συντονίστηκαν με τον Ελληνικό Θάλαμο Επιχειρήσεων, αφήνοντας τους...
Ελληνοτουρκικά 0

Πιο επικίνδυνοι από τους "κολυμβητές της νύχτας"! Τούρκος αναλυτής: Η λύση στο θέμα των ΑΟΖ είναι Κοινή οικονομική ζώνη για Ελλάδα-Τουρκία

Μια νέα τάση δημιουργείται στο εσωτερικό της γείτονος και το ζητούμενο είναι κατά πόσο θα πρέπει να μας ανησυχεί...