Εκκλησία

Ημερίδα: «Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία» από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης-Εικόνα

Στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, θα πραγματοποιηθεί ημερίθα με θέμα "Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία" το Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τσοτυλίου.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, κατόπιν επιθυμίας του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, με τον οποίο υπήρξαν πνευματικά τέκνα του οσίου Ιακώβου  του Τσαλίκη, και με πρόσκληση του νέου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου, θα μετάσχει ως ομιλητής στην Ημερίδα της Μητροπόλεως αυτής, με γενική θεματική, «Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019, στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης Τσοτυλίου, αναπτύσσοντας το θέμα «Η απλότητα που γνώρισα στον όσιο Ιάκωβο». Έναρξη Ημερίδας: 11.00 π.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ :

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...