Εκκλησία

Τι άλλο θα ακούσουμε; Ισχυρίζονται πως ο Ιησούς διέφυγε την σταύρωση και την...κοπάνησε στην Ιαπωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν μη τι άλλο πρέπει να παραδεχτεί κανείς πως η φαντασία των εχθρών της πίστης μας είναι ανεξάντλητη!

Εκεί που νομίζεις πως τα έχεις ακούσει όλα με άρθρα και "έρευνες" για τον Ιησού που είχε οικογένεια, που ήταν παντρεμένος με την Μαρία Μαγδαληνη΄, που είχε καλές σχέσεις με τους ομοφυλόφιλους και τόσα άλλα ευφάνταστα στα όρια της βλασφημίας ενίοτε, έρχεται κάτι ακόμη και δεν ξέρεις να πρέπει να γελάσεις ή να θυμώσεις...

Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ιησούς ήταν θαμμένος στην Ιαπωνία και ότι ο Χριστός άλλαξε με  αδερφό του για να ξεφύγει από το θάνατο, έτσι διέφυγε τη σταύρωση και ταξίδεψε χιλιάδες μίλια από την Ασία στην Ιαπωνία, όπου θάφτηκε, σύμφωνα με το μύθο ενός μικρού χωριού.

Κι όμως αυτή η παράξενη θεωρία σχετικά με την πραγματική τοποθεσία ταφής του Ιησού έχει αντίκτυπο αφού κάθε χρόνο πολλοί επισκέπτες συναθροίζονται σε μια μικρή γωνιά του Ιαπωνικού νησιού Χόνσχου για να επισκεφτούν τον «Τάφο του Χριστού».
Βρίσκεται στο μικροσκοπικό χωριό Shingo, στο Aomori, ο τόπος αναφέρεται ότι περιέχει τον τάφο του Ιησού και του αδελφό του Isukiri, ο οποίος θυσιάστηκε στον σταυρό έτσι ο Ιησούς μπόρεσε να δραπετεύσει.

https://www.youtube.com/watch?v=m9yHjGX1tFI

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ