Εκκλησία

Ενορίτες Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού: Ενημέρωση για το θέμα της πιθανής μετακίνησης του εφημερίου του Ιερού Ναού

Κολινδρός, 28 Ιανουαρίου 2019

Θέμα: «Ενημέρωση για το θέμα της πιθανής μετακίνησης του εφημερίου Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού»

Προς: ΜΜΕ

Κοιν. :

α) Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο

β) Εφημέριο ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού π. Χρήστο Παπαϊωάννου

Σε σχέση με το θέμα που ανέκυψε για την πιθανή μετακίνηση του Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού π. Χρήστου Παπαϊωάννου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Αιγινίου σας ενημερώνουμε, πως την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση επιτροπής ενοριτών στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης αλλά και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κολινδρού Δέσποινα Παπαργυρίου, με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο. Στη συνάντηση έγινε λεπτομερής ενημέρωση από τον Σεβασμιότατο και μετά από ανταλλαγή απόψεων, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που ανέκυψε.

Οι ενορίτες της Αγίας Θεοδώρας θεωρούμε χρέος να ευχαριστήσουμε το Σεβασμιότατο για την επίλυση του θέματος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη συνεχή του μέριμνα για την πνευματική πρόοδο του λαού της Πιερίας. Ευχαριστούμε ακόμη και όλους τους κατοίκους του Κολινδρού (και των δύο ενοριών), που ορμώμενοι από άδολη αγάπη προς το πρόσωπο του εφημερίου ενήργησαν πολιτισμένα και δημοκρατικά και ισχυροποίησαν τις ενέργειές μας.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στον π. Χρήστο για τη συνέχιση του έργου του στην ενορία της Αγίας Θεοδώρας και καμαρώνουμε για την ανάθεση πρόσθετων πνευματικών καθηκόντων, που του ανατέθηκαν από τον Μητροπολίτη μας τον οποίο ευχόμαστε υγεία αλλά και φώτιση για την λήψη αποφάσεων που συντείνουν στην πνευματική ανύψωση και ομοψυχία των πιστών.

Με εκτίμηση

Ενορίτες της Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού

Κάτοικοι του Κολινδρού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ