Εκκλησία

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την εδώ μεριά και να τελειώνουνε με αυτούς»

Τάδε έφη Τουργκούτ Οζάλ, Πρωθυπουργός της Τουρκίας στη δεκαετία του ’80 και το λεγόμενο «Δόγμα Οζάλ» είναι αυτό που βλέπουμε να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις έσχατες μέρες μας.

Δυστυχώς πολλοί νεοέλληνες, ευρισκόμενοι σε πλήρη σύγχυση, αδυνατούν να κατανοήσουν την ειδίκευση της Τουρκίας σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις.

Ίσως γιατί βλέπουν τη θετική πλευρά… πως τουλάχιστον δεν θα χρειαστούν στην περίπτωση αυτή, οι Τούρκοι να κάνουν πόλεμο για να ξανάρθουν στην Ελλάδα!

O Οζάλ, όπως και ο μέντορας του Μεντερές, που οργάνωσε το πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, είχαν τραγικό θάνατο, o πρώτος δηλητηριάστηκε και ο δεύτερος απαγχονίστηκε.

Αλλά αυτό δεν φαίνεται να το έχουν υπόψη τους, οι νυν διοικούντες της Γείτονος!

Ο Θεός να φυλάει και τις δυο πλευρές γιατί δεν αργεί η ώρα που «οι μεγάλοι» θα δώσουν την εντολή στους Τούρκους να κάνουν επίθεση εναντίον της Ελλάδας, την «τελευταία» στην ιστορία τους, όπως γνωρίζουμε από τις Προφητείες του Αγίου ΠατροΚοσμά του Αιτωλού και του Αγίου Παΐσίου.

Αυτοί, «οι μεγάλοι», νομίζοντας πως είναι καλά κρυμμένοι και καλυμμένοι, θα καθίσουν αναπαυτικά στην κερκίδα, βλέποντας τους απλούς ανθρώπους να θυσιάζονται για το τίποτα…

Όμως ποιος αλήθεια μπορεί να κρυφτεί από τη Δικαιοσύνη του Θεού;

Α.Δ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ