Εκκλησία

Αρχ. Παΐσιος Παπαδόπουλος: «Να παραστείτε στη σύναξη των Ορθοδόξων έργω, και να ενισχύσετε με την παρουσία σας τους Πατέρες που που διέκοψαν κάθε εκκλησιαστική κοινωνία με την αίρεση»

Προς το Χριστεπώνυμο και φιλόθεο πλήρωμα της αλιθινής πόιμνης του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Αγαπητά μου πνευματικά παιδιά, φίλοι και αναγνώστες.

Πληροφορηθείς τις σημερινές εξελίξεις που αφορούν την συγκέντρωση στο Ωραιόκαστρο που θα γίνει αύριο Τρίτη 4/3/2017  και ώρα 5μ.μ., προτρέπω θερμώς εσάς  όλους που διεξάγετε όντως αγώνα ως θεηγόροι οπλίτες έναντι της αιρέσεως του Οικουμενισμού, να παραστείτε στη σύναξη των Ορθοδόξων έργω, και να ενισχύσετε με την παρουσία σας τους Πατέρες που που διέκοψαν κάθε εκκλησιαστική κοινωνία με την αίρεση, και δεν αρκέστηκαν απλώς και μόνο στη διακοπή Μνημνοσύνου των επισκόπων στους οποίους είχαν την αναφορά τους. Αφού μια διακοπή Μνημοσύνου που δεν γίνεται στην πράξη και διακοπή κοινωνίας με την αίρεση δεν λύνει αλλα δημιουργεί προβλήματα.

Οι θέσεις των Πατέρων που θα πλαισιώσουν τελικά  την εκδήλωση ταυτίζονται και με τις προσωπικές μου θέσεις, για αυτό και σας παρακαλώ αποστείλατε παντού το μήνυμα ότι πρέπει να στηριχθεί η αυριανή εκδήλωση,εφόσον έχει πάρει όντως Ορθόδοξη θέση.

Δεν θεωρούμε τις ξεκάθαρες θέσεις ως φανατισμό και φονταμενταλισμό.

Ο Ηγούμενος της  Ιεράς Μονής Αγ.Γρηγορίου Παλαμά -Φλωρίνης
Αρχιμ/της Παΐσιος Παπαδόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ