Ήταν κοινό μυστικό, αλλά πλέον υπάρχει κι επιβεβαίωση από επίσημα χείλη.
Σε περίπτωση που ο Φλορεντίνο Πέρεθ κερδίσει τις εκλογές για την προεδρεία της Ρεάλ, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα καθίσει ξανά στον μαδριλένικο πάγκο για δεύτερη φορά μετά από 13 χρόνια.
Ο θρυλικός πρόεδρος και παράγοντας των Μαδριλένων αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος είναι η δική του επιλογή για την τεχνική ηγεσία των Μερένγκες και απομένει η επανεκλογή του, ώστε το deal να σφραγιστεί.
Σε παρόμοιο πλαίσιο κινούνται και οι πρώτες μεταγραφικές προσθήκες της Ρεάλ, η οποία φέρεται να έχει κλείσει τους Ντένζελ Ντάμφρις και Ιμπραχίμα Κονατέ για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.
Παράλληλα ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει εισηγηθεί και την απόκτηση του Ρικάρντο Καλαφιόρι από την Άρσεναλ, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Gunners έως το καλοκαίρι του 2029.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">MOUcha historia por hacer. <a href="https://t.co/7wLmDk8r2M">pic.twitter.com/7wLmDk8r2M</a></p>— Florentino 2026 (@Florentino2026_) <a href="https://x.com/Florentino2026_/status/2062263406686568460?ref_src=twsrc%5Etfw">June 3, 2026</a></blockquote> <script async src="https://platform.x.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>